care a fost chemarea?

Oricat de ciudat n-ar parea, dar ni se potriveste atat de mult noua, crestinii secolului 21, crestinii care stau in scaune moi la biserici si abia asteapta sa se termine predica. Cu toate ca fiecare categirie de oameni are exceptiile ei, insa majoritatea covarsitoare a uitat pur si simplu ce inseamna sa fii crestin.

Constat ca marea majoritate se slujesc pe ei insisi si nu pe Dumnezeu. Dar oare este destul sa pui un selfie pe instagram cu un verset scris in descriere ori sa pui unul din citatele marilor crestini ca status si sa crezi ca totul este bine in viata ta spirituala? Lasa-ma sa iti spun ceva: Isus nu o sa ia seama de cate statusuri ai pus despre el pe facebook sau twitter, dar iti va numara faptele, minutele petrecute cu el si cat de des ai ascultat de soapta Lui. Pentru ca ai fost rascumparat iar misiunea ta este sa iti faci cununa.

Eu cred ca fiecare generatie de crestini isi are eroii sai, dar de ce sa nu fim noi aceia? De ce sa nu lasam bagajul mediocritatii si sa traim conform realitatii pe care o vorbim atata? Daca suntem fapturi noi in Hristos, de ce sa nu incepem sa traim in dragoste si adevar si sa nu ne mai ascundem dupa presupuneri si interpretari.

Desigur este o alegere grea sa-ti parasesti confortul, dar oare nu la aceasta am fost chemati, sa ne lepadam de noi si sa ne luam crucea in fiecare zi? Daca vrem ca Dumnezeu sa vorbeasca sufletului nostru cu adevarat trebuie sa ne supunem in totalitate autoritatii Lui. Nu cu jumatatile, ci in totalitate sa sa ajungem la cunostinta plinatatii Lui si sa aducem schimbare prin trairea noastra.

Anunțuri

2 gânduri despre „care a fost chemarea?

    1. este adevarat aceasta, conteaza, dar atunci cand viata ta spirituala inseamna numai ceea ce scrii pe retele de socializare, iar trairea nu inseamna nimic, cred ca e gresit. La urma urmei trairea noastra reflecta cel mai mult identitatea noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s